Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Többnyelvű honlapok készítése

Többnyelvű honlapok készítése

Többnyelvű honlapnak azt nevezzük, amikor egy weboldal tartalma az elsődleges nyelven kívül más nyelven, nyelveken is elérhető. A legjellemzőbb példa magyar cégek honlapjának esetében, hogy angolul és/vagy németül is elérhetőek.

Az általunk készített honlapok Drupal CMS-re épülnek, amellyel gyorsan, professzionálisan és költséghatékonyan megoldható a többnyelvűsítés.  Weboldalaink megfelelnek a Google multiregionális és többnyelvű webhelyekkel szemben elvárt követelményeinek.

Referenciáink között számos többnyelvű weblap szerepel, többnyelvűsítettünk már az egyszerű bemutatkozó oldaltól a komplex portálig mindenféle oldalt. Nem jelentenek akadályt a szokásos, angol, német nyelveken felül akár a nem latin betűs nyelvek sem, mint például az orosz, vagy épp a kínai.

Többnyelvű honlapjaink főbb technikai paraméterei:

  • Közel 80 támogatott nyelv
  • 100%-os nyelvi lefedettség (az adott nyelven böngésző látogató az oldalon nem találkozik más nyelvű szövegekkel , az oldal statikus részei, mint pl: menük, logó, űrlapok, rendszerüzenetek, emailek mind fordíthatóak
  • Többféle nyelvválasztási funkció ( nyelvi ikonok / szöveges / legördülő menü  alapján)
  • Tartalmak fordításainak feltöltése és frissítése egyszerűen kezelhető felületen keresztül
  • Nem fordítható tartalmi elemek (pl, képek, videók) szinkronizálása a különböző nyelvű tartalomváltozatok között (például egy 100 képet tartalmazó képgaléria esetén elég az oldal címét lefordítani, a képeket nem kell ismét feltölteni)
  • Nyelvi kód megjelenítése az URL-ben és az oldal forráskódjában
  • A látogatók nyelvváltáskor mindig az adott aloldal kiválaszott nyelvű változatára jutnak ( tehát nem a főoldalra, kivéve természetesen ha a főoldalon választanak nyelvet)
Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő