Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

PSD-ből HTML honlapkészítés

PSD-ből HTML

Avagy honlapkészítés hozott, kész grafika alapján. Napjainkban amikor az interneten egyre erősebb a verseny, akkor egy jól kódolt, felhasználóbarát weboldal elengedhetetlen a vállalkozások sikeres online megjelenéséhez. Hozott grafikai munkák alapján elkészíteni egy weboldalt az egyik legnagyobb szakértelmet igénylő feladat, amelyhez jelentős tanulási fázis és hosszú idők tapasztalata szükséges, hogy megvalósítható legyen a weboldal úgy, ahogy a grafikussal közösen megálmodták.

PSD to HTML 5 / CSS3

Saját weboldalainkhoz is PSD látványtervet készítünk, amelyet aztán HTML5 / CSS3 weboldalra kódolunk. Az így készített honlapok minden esetben Drupal tartalomkezelő rendszerre épülnek. Áraink és határidőink az egyedi alodalak számától, a honlaphoz szükséges egyedi funkciók fejlesztésétől és az esetleges tartalomfeltöltéstől függnek. Vállaljuk egyszerűbb honlapoktól kezdve összetettebb webáruházak, vagy épp responsive weboldalak készítéséig bármit.

Hogyan lesz hozott PSD látványtervéből HTML oldal?

1. Árajánlatkéréshez kérjük, küldje el a kész grafikai anyagait emailben az info@royalnetwork.hu címre a specifikációkkal együtt. Amint megkaptuk és megértettük a feladatokat, felvesszük Önnel a kapcsolatot és a kérdéses pontokban javaslatokat teszünk, vagy ha nincs ilyen, akkor árajánlatot küldünk.

2. Tervezés: amennyiben elfogadta ajánlatunkat, akkor megtervezzük, hogyan érdemes szétdarabolni a kapott grafikai anyagot, hogy pixelpontosan implementálni tudjuk a kért designt.

3. Fejlesztés: a fejlesztés során a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk, hogy honlapja naprakész legyen és Ön a legjobbat kapja.

4. Tesztelés: a minőség elengedhetlen velejárója a széleskörű tesztelés, hogy böngészőtől, operációs rendszertől és eszköztől függetlenül ugyanúgy nézzen ki weboldala.

5. Átadás: amennyiben a tesztelés lezárult, felmásoljuk weboldalát a tárhelyére és élesítjük azt. Amennyiben további kérdése, kérése van, természetesen nem hagyjuk magára, hanem segítünk bármiben. Szükséges esetén kész weboldalát karbantartjuk, frissítjük, vagy épp további fejlesztéseket is válallunk.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő