Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Az első 3 találat a kattintások több mint 60%-át elviszi

Amennyiben az Ön honlapja nem vonz elég látogatót, úgy vállalkozása jelentős lehetőségektől és bevételektől esik el.  A kevés látogató oka pedig a legtöbb esetben az, hogy honlapja nem szerepel elég jó helyen a Google keresési találatai között.

Az érdeklődők több mint 70%-a Google segítségével keres

Napjainkban az emberek nagy részének, ha szüksége van valamire, akkor a Google jelenti az első számú forrást a kereséseik kiindulási pontjának mielőtt még végleges döntésre jutnának. A legrosszabb, hogy akkor is ezt teszik, ha hallottak már az Ön vállalkozásáról.

Gondolja végig, ha nem tudnak az Ön vállalkozására rátalálni, akkor máséra fognak találni és így a konkurencia viszi el az érdeklődőket és a hasznot, ami akár az Öné is lehetne.

Ha szeretne ezen változtatni, szem előtt lenni és növelni weboldala forgalmát, akkor a top 3 helyezés valamelyikét kell elérnie, de ez sajnos nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

Évekkel ezelőtt a keresőoptimalizálás egyszerű feladat volt, némi optimalizálás a honlapján, pár értékes link és akár hetek alatt élre lehetett törni a Google találatai között. Az idők azonban változnak, a Google folyamatos algoritmus változásainak köszönhetően egy átlagos vállalkozás számára nehézkessé vált a jó helyezések elérése szakszerű segítség nélkül.

A keresőoptimalizálás (SEO) ma már lényegében keresőmarketing (SEM). A SEO már nem csak annyiból áll, hogy kulcsszavakkal teletömjük a főoldalunkat és ezeket betesszük a meta adatok közé. Ma már az értékes tartalmon és a felhasználói élmény optimalizációján van a hangsúly. Úgy kell honlapunkat felépíteni, mintha Google nem is létezne. Amennyiben szeretné megtudni, hogyan javíthatnánk weboldala helyezésein, úgy keressen minket bizalommal!

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő