Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Modern, biztonságos, könnyen kezelhető honlapot szeretne?

Az általunk készített honlapok Drupal tartalomkezelő rendszeren (CMS, Content Management System) alapulnak, amely az egyik legsokrétűbb, legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb tartalomkezelő. Ezzel a rendszerrel a legkisebb egy-két aloldalból álló céges bemutakozó weboldalaktól kezdve a több ezer hírt megjelenítő portálon keresztül bármilyen honlap elkészítését vállaljuk, de íme néhány példa, hogy miben tudunk az Ön segítségére lenni.

Egyszerű céges bemutató honlapok főként mikró vállalkozások számára.

Komplex céges weboldalak, amelyek alkalmasak széleskörű termék, vagy szolgáltatás paletta bemutatására, bonyolult kapcsolati/árajánlatkérő űrlapokkal, hírlevél felirakozással, modern marketing megoldásokkal, főként KKV-k számára.

Portálok folyamatosan frissülő hírekkel, rengeteg kategóriával, hozzászólási lehetőséggel, közösségi média integrációval.

Közületi honlapok önkormányzatoknak, intézményeknek, hivataloknak.

Többnyelvű weboldalak nemzetközi érdekeltségű cégeknek és intézményeknek.

Webáruházak kifinomult e-commerce megoldásokkal.

Landing Page vagyis érkezési oldal amely növeli az Adwords kampányok hatékonyságát. Célzottan mutatja be az értékesíteni kívánt terméket, szolgáltatást és fokozott interakcióra bírja a látogatókat ezáltal növelve a konverziót, hogy a látogatóból ügyfél legyen.

Amennyiben még nem tette meg, úgy tekintse meg eddigi munkáink egy részét referencia oldalunkon. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen kérdése van, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Miért érdemes a Drupalt választani?

Korszerű - A rendszeres frissítéseknek köszönhetően a Drupal folyamatosan követi a legújabb megoldásokat, így mindig naprakész.

Innovatív - A Drupalt mintegy 25 000 szakértőből álló, folyamatosan bővülő közösség fejleszti, ennek köszönhetően elmondható, hogy napjaink egyik legdinamikusabb tartalomkezelő rendszere a Drupal. A közösség célja, hogy a Drupal folyamatosan fejlődve olyan technológiát kínáljon, amely megfelel az aktuális és jövőbeli elvárásoknak egyaránt.

Független - A Drupal egy nyílt forráskódú rendszer. Ez azt jelenti, hogy ingyenes, nem kell fizetni a tulajdonjogokért, nincs havidíj és nincsenek kikötések a használatát illetően. Mivel nem kell fizetni a használatáért, így egy Drupal oldal tulajdonosa nincsen kizárólagosan egy szolgáltatóhoz kötve. Hatalmas előny ez az egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerekkel szemben, amelyeknél egy nagyobb volumenű fejlesztés rengeteg időbe és pénzbe kerülhet, a szolgáltatóváltás pedig sokszor szinte lehetetlen, vagy hatalmas költségekkel jár.

Biztonságos - A Drupalhoz csak olyan kiegészítő modulok érhetőek el hivatalosan, amelyeket a közösség leellenőrzött, áthatóan letesztelt és végül jóváhagyott. Más tartalomkezelő rendszerekkel szemben a Drupal oldalakban minimálisak a biztonsági rések. A kiegészítő modulokhoz folyamatosan frissítések érhetőek el, hogy a még legkisebb rések se jelentsenek valós veszélyt.

Népszerű - Számtalan nemzetközi vállalat és szervezet bizalmát nyerte el a Drupal, így többek közt olyan jól ismert nevek online jelenléte alapszik ezen a tartalomkezelő rendszeren, mint például a Fehér Ház, a Warner Brothers, a Louvre, vagy épp a Harvard Egyetem.

Amennyiben árainkról szeretne többet megtudni, kattintson ide: Honlapkészítés árak Ha most először készíttet weboldalt, akkor kattintson ide és tudja meg hogyan történik nálunk a honlapkészítés folyamata!

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő