Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Honlapfelújítás

Honlapfelújítás

Elégedetlen többéves, elavult a weboldalával? Szüksége van kisebb fejlesztésekre a weboldalán, de időközben már rég eltűnt a programozó, aki csinálta a régi weboldalát? Feltörték a honlapját, mert nem volt elég biztonságos?

Az internet világa folyamatosan fejlődik, a látogatók elvárásai ezzel párhuzamosan változnak. Egy honlap ma már nem csak információforrás, hanem egy eszköz, amely megkönnyíti az emberek életét. A korral pedig haladni kell.

Milyen gyakran érdemes egy honlapot "újra cserélni"? Javaslatunk szerint egy honlapot legalább 3 évente érdemes megújítani, de 5 évnél semmiképp nem érdemes tovább várni ezzel a feladattal.

Új honlapdesign

Ami pár évvel ezelőtt modern és látványos volt, az mára elavult. Napjainkban a látogatók közel az 50%-a már mobileszközökről internetezik, ez pedig új elvárásokat támaszt honlapja megjelenésével kapcsolatban, ha nem szeretne lemaradni a konkurencia mögött. Mindez egy újradesignolással megoldható természetesen.

Új webes technológiák

Az új technológiák, új szabványok révén honlapja új funkciókkal gazdagodhat, javítva a felhasználói élményt és az értékesítést. Másik oldalról, egy elhanyagolt és elavult weboldal komoly biztonsági rést jelent. A nyilt forráskódú tartalomkezelő rendszerek korában egy-egy új fejlesztés jelentősen kedvezőbb áron megvalósítható, mint az egyedi zártforráskódú, sok esetben elavult tartalomkezelő rendszerek esetében. Egyedi tartalomkezelő rendszerek esetében sokszor már rég megszűnt az a cég, amely az Ön honlapját fejlesztette, Ön pedig ezzel abba a szituációba került, vagy senki nem tud Önnek segíteni a honlapjával, vagy roppant sokba kerülnek akár kis változtatások is. Ilyen esetekben szintén javasolt lehet egy új technológiára alapozva újraépíteni a weboldalát. Ez természetesen egyszeri nagyobb kiadást jelent, de ha mindenképp szeretett volna új designt is kölcsönözni a weboldalának, akkor jobban jár, ha oldala hátterét is frissíti.

Honlapfelújítás forgalomkiesés nélkül

Amennyiben szeretné felújítani régi honlapját, de nem engedheti meg, hogy akár egyetlen napra is ne legyen elérhető a honlapja, akkor jó helyen jár.  Vállaljuk, hogy elkészítjük honlapja új designját, felépítjük az oldala működéséhez szükséges új funkciókat és amint elkészültünk, felmásoljuk az új weboldalt egy ideiglenes domainnévre, levédjük azt jelszóval, ennek köszönhetően úgy tudjuk tesztelni élesítés előtt az új oldalt, csak Ön és mi férünk hozzá. Csak azt követően élesítjük az új honlapját, ha lezajlott a sikeres tesztelés és elvégeztük a szükséges módosításokat, így legfeljebb 1-2 órás kieséssel cserélhető le régi weblapja egy újra.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő