Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Drupal honlap karbantartás és frissítés

Drupal honlap karbantartás és frissítés

Maga a honlapkészítés egyszeri költséget jelent, ez azonban nem takarja a karbantartás és frissítés költségeit. Fontos, hogy a kész weboldalak folyamatosan naprakészek legyenek, mind a tartalmukat, mind a biztonságos működéshez szükséges frissítéseket illetően.

Legyen szó akár egy új szolgáltatás, vagy termék bevezetéséről, egy fontos kiállításról, vagy egyéb eseményről, ezeket mind érdemes megosztani honlapunkon. A Drupal tartalomkezelő rendszerének köszönhetően megrendelőink önmaguk is könnyen tudják frissíteni saját weboldalukat az adaminisztrációs felületen keresztül, azonban mégis jellemző, hogy a napi üzletmenet miatti időhiány, vagy egyéb indokok miatt ezt a feladatot szívesebben végeztetik el velünk, mivek szakszerűbben, idő és költséghatékonyabban tudjuk elvégezni, mint ők maguk.

A megnövekedett számú visszaélések miatt fontos, hogy weboldalunk naprakész legyen és legalább havi rendszerességgel elvégezzük a biztonsági frissítéseket. Ez különösen igaz, ha az oldalunkon partnereink, vagy vásárlóink érzékeny adatait is tároljuk. Egy webáruháznál például elengedhetetlen feltétele a biztonságos működésnek a folyamatos karbantartás.

Ügyfeleinknek egyedileg, volumentől függően havidíjas karbantartási csomagunkat szoktuk javasolni, amely garantálja, hogy oldaluk folyamatosan biztonságban legyen, valamint gyors válaszidővel reagálunk emailes és telefonon feltett kérdésekre. Ez a megoldás, gyors, szakszerű és biztonságos  honlapüzemeltetés tesz lehetővé kedvező árakon, ügyfeleink teljes kényelme érdekében. Amennyiben Ön nem szeretné elkötelezni magát egy havidíjas megoldás mellett ettől még természetesen nem hagyjuk magára honlapját, eseti kéréseit egyedi ajánlat alapján ugyanúgy, gyorsan és hatékonyan végezzük el.

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő