Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Blog

Szakmai blogunkban honlapokkal, online marketinggel, keresőoptimalizálssál kapcsolatban olvashatóak írások, amelyekben az általánosabb problémáktól kezdve a specifikusabb kérdésekig keressük a megoldást. Gyakorta lesz szó olyan általános problémákról, amelyekre mi magunk is megoldást kerestünk és találtunk. Amennyiben szívesen olvasna valamiről, vagy épp segítségre van szüksége, írjon nekünk itt!

A Views modul olyannyira hasznos eszköz egy Drupal honlap fejlesztésekor, hogy a Drupal 8-tól kezdődően már a core része lesz. Drupal 7 esetében azonban a Views kiegészítő modulként érhető el és őszintén szólva a modul nem igazán a teljesítményéről híres.

Trendek jönnek és mennek. Nem, nem csak a divat világában, hanem a honlapok világában is. Egyes trendek népszerűvé vállnak és állandósulnak, míg mások eltűnnek és jönnek helyettük újak. Akárhogy is, a honlapkészítés és online marketing világában muszáj folyamatosan képben lennünk, ezért most sorra vesszük, hogy mik lesz a 2014-es év webdesign trendjei.

Sokan vannak, akik nem tudják mi az a landing page és olyanok is szép számmal akadnak, akik azt hiszik, tudják mi az a landing page. Nos, ideje eloszlatni a kétségeket.

A Drupal az egyik legjobb CMS SEO szempontból annak köszönhetően, hogy a közösség rengeteg modult tett elérhetővé a honlapkészítők és honlaptulajdonosok számára, hogy a legjobb eszközöket és módszereket használhassák oldaluk teljeskörű onsite optimalizálására.

Napjaink rohamosan növekvő mobil eszköz használata mellett lehetetlen versenyben maradni, ha a weboldalunk nem responsive. A responsive web design révén ugyanis függetlenül attól, hogy milyen készülékről nyitják meg a honlapunkat, annak megjelenése optimalizálva lesz az adott készülékre.

A Google Fonts az egyik legjobb választás egyedi betűtípusok honlapunkra történő beágyazásához. Több, mint 600 féle ingyenesen használható betűtípus közül választhatunk, így első nekifutásra nehéz lehet kiszűrni ekkora választékből a legjobbakat, ezért gyűjtöttük össze és osztjuk meg a saját kedvenceinket.

Facebook rendszerint megtalálja, hogy melyik a megfelelő kép ha meg szeretnénk osztani bármilyen tartalmat a honlapunkról. Elég csak beillesztenünk a megosztásra szánt tartalom URL-jét Facebookon és máris böngészhetünk az előnézeti képek között, amelyet a megosztáshoz szeretnénk csatolni.

100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő