Árajánlatkérés

Több lehetőség is bejelölhető.
Kérjük, írja le minél részletesebben az elképzeléseit. Amennyiben bizonytalan, hogy mire van szüksége, úgy hívjon minket bizalommal telefonon!

Árak

Honlapkészítés árak

Sokszor találkozunk a kérdéssel, hogy mennyibe kerül egy új honlap? Erre azonban nincs egységes válasz, hiszen minden honlap egyedi, így egyediek a célok és az elvárások. Amennyiben tanácstalan, hogy mire van szüksége pontosan, úgy forduljon hozzánk bizalommal, mondja el nekünk, hogy milyen célokat szeretne elérni weboldalával és felvázoljuk Önnek, hogy milyen lehetőségei vannak.

Kérjen árajánlatot honlapjára!

Érdemes tudni, hogy a honlapkészítés egy sokrétű, komplex szolgáltatás, amely során a költségek döntő részét a ráfordított munkaidő jelenti. Sikeres honlapokat kevés időbefektetéssel nem, vagy csak nagyon ritkán lehet készíteni, így amikor a kapott árajánlatokat mérlegeli, nem érdemes pusztán az ár alapján dönteni. A weboldalak készítése során mi az alábbi feladatokat vállaljuk és végezzük el professzionálisan.

  • Tervezés: a honlap szerkezetének, az egyes aloldalak felépítésének, funkcióinak megtervezése, hogy a látogatók minél könnyebben megtalálják weboldalán, amit keresnek, illetve hogy a látogatókból ügyfelek váljanak.
  • Webdesign: a színek, betűtípusok, mintázatok, ikonok, grafikai elemek kiválasztásának, megtervezésének, összeállításának és a látványterv elkészítésének folyamata.
  • Fejlesztés: a honlap működéséhez szükséges funkciók feljesztése, illetve a látványterv alapján a design megvalósítása
  • Szövegírás: amennyiben nem állnak rendelkezésre szövegek, úgy tudunk segíteni a szükséges szövegek megírásában
  • Fényképek: saját, vagy stock fényképek kiválasztása, megvásárlása, rendszerezése, retusálása, átméretezése és optimalizálása a webes megjelenéshez
  • Tartalomfeltöltés: a honlap szövegeinek és fényképeinek feltöltése és formázása
  • Optimalizálás: teljesítmény-, oldalsebesség-, meta és mikróadatok optimalizációja, bögészőfüggetlen megjelenés kialakítása
  • Tesztelés és élesítés: domainnév beállítása, tárhely és adatbázis konfigurlása, fájlok és adatbázis felmásolása, design illetve a funkciók tesztelése, módosítások elvégzése és véglegesítése az oldal nyilvánossá tétele előtt
  • Oktatás: a honlap tartalmainak frissítéséhez, illetve új tartalmak feltöltéséhez oktatást biztosítunk

Amikor Ön árajánlatot kér tőlünk, kérjük adjon meg minél több információt, hiszen ezek tükrében tudjuk felmérni, hogy az egyes részfeladatok hány munkaórát igényelnek és ez alapján mennyibe kerül elkészíteni a kért weboldalt. Sokéves tapasztalatunk és szakmai tudásunk révén megpróbáljuk kihozni Önnek a legjobb ár-érték arányt. Amennyiben felkelettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Domain és Tárhely árak

Tárhely (osztott) 10.000 Ft + ÁFA-tól / év
.hu domain bejegyzés 3.000 Ft + ÁFA / első 2 év
.hu domain hosszabbítás 3.000 Ft + ÁFA / év
nemzetközi domain bejegyzés és hosszabbítás 3.000 Ft + ÁFA / év

Google Adwords kampánykezelés árak

Fiók és kampány létrehozása Díjmentes (min. 3 hónapos megállapodás esetén)
Havi 99.999 Ft költés alatt Havi költés 20%-a, de min. 10.000 Ft + ÁFA / hó
Havi 100.000 - 249.999 Ft költés között Havi költés 17,5%-a
Havi 250.000 Ft költés felett Havi költés 15%-a

 

Kérdése van? Árajánlatot kérne? Küldjön üzenetet!
100% garancia
Egyedi weboldalak
Kiszámítható költségek
Gyors határidő